Iremote levert een alarminstallatie, inbraakalarm of alarmsysteem bij zowel particulieren als bedrijven. Een inbraakalarm kan op verschillende manieren indringers afschrikken; door middel van felle flitslichten, sirenes, en/of directe doormelding. 

Een alarminstallatie is voor de veiligheid van uw huis, bedrijfspand of terrein erg belangrijk. Een goed alarmsysteem geeft een preventieve werking, waarbij een mogelijke inbraakpoging teniet wordt gedaan. Een inbreker kijkt wel uit zodra hij ziet of merkt dat uw huis of bedrijfspand goed is beveiligd met een zichtbaar alarmsysteem. Indien toch de beveiligingszone wordt betreden, zal het alarm in werking gaan en bijvoorbeeld een luid alarmsignaal geven. Ook kan de inbreker door een bewakingscamera op film worden gezet.

Wij leveren een alarmsysteem dat eenvoudig zelf te bedienen is. U moet er zelf tenslotte ook goed mee overweg kunnen. Iremote kan een alarminstallatie bij u aanleggen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Als u uw wensen aan ons doorgeeft, kunnen wij een goed beveiligingsadvies met een passend alarmsysteem aanbieden. Dit is mede afhankelijk van welke ruimte(s) u wilt beveiligen. Wij kunnen zowel voor binnen als buiten een alarmsysteem voor uw woning installeren. 

Een betrouwbare alarminstallatie is een must om uw bedrijfspand, goederen en inboedel goed te kunnen bewaken. Iremote levert een alarminstallatie voor bedrijven die modern en gebruiksvriendelijk is, zodat u en uw medewerkers deze makkelijk zelf kunnen bedienen.

De voordelen van een alarmsysteem van Iremote:

- Uw huis of bedrijf 24 uur per dag beveiligd tegen inbrekers en overvallers - Aanvullende camerabewaking tegen diefstal en fraude - Mogelijkheden om het alarmsysteem uit te breiden - Maatwerkadvies dat bij uw behoefte en wensen past - Vakkundige montage, service en onderhoud van alarmsystemen - Voorzien van keurmerken en gegarandeerde hoge kwaliteit

Sluit Menu