Onderhoud van uw beveiligingsinstallaties

U heeft een beveiligingsinstallatie laten plaatsen. Het is heel belangrijk dat het systeem jaarlijkse onderhoud ontvangt. Zoals een auto onderhoud nodig heeft om goed te blijven rijden en functioneren, heeft uw beveiligingsinstallatie ook onderhoud nodig. Wanneer het systeem niet met regelmaat wordt onderhouden is de kans op storingen groot. Daarnaast is de kans op nodeloze meldingen ook aanwezig. Dat kan flink in de papieren lopen, omdat uw medewerkers onnodig het pand moeten verlaten voor een bepaalde tijd.

Klik op de onderstaande buttons voor uitgebreide informatie over het verplichte maandelijkse (brand) en jaarlijks onderhoud van uw:

ONDERHOUD VOOR UW BEVEILIGINGSINSTALLATIE DOOR IREMOTE?

iRemote is de specialist op het gebied van brandbeveiliging en inbraakbeveiliging. We adviseren en leveren niet alleen brandmeldinstallaties maar verzorgen ook het complete onderhoud van uw brandmeldinstallatie. Benieuwd wat het u kost om een brandmeldinstallatie te laten onderhouden door iRemote? Vul het contactformulier in. U ontvangt binnen 24 uur reactie.

Sluit Menu