Met een beveiligingscamera houdt u zicht op uw en andersmans eigendommen. U houdt toezicht op de woning, het terrein of het bedrijfspand. Wij bieden u kwaliteit en zekerheid, zodat eventuele indringers of vandalisten goed op beeld staan. Denk aan functies zoals nachtzicht, gezichtsherkenning, kentekenregistratie, audio-opname en aansluiting op een netwerk.

Onze Hikvision recorders zijn verkrijgbaar in 4,8,16- en 32- kanaals uitvoeringen.

De NVR recorder kan stand-alone met een optionele monitor functioneren. Ook is het mogelijk deze NVR op het netwerk of een internetrouter aan te sluiten via de LAN poort zodat u met een PC of Laptop/Smartphone de beelden kunt bekijken.

Door Virtual host in te schakelen kan men op afstand door de NVR, de webpagina van de camera’s bereiken om zonodig de specifieke instellingen in de camera te kunnen maken.

 U kunt met onze recorders kiezen voor opnames op basis van beweging. Op deze manier kunt u bij een incident eenvoudig terugzoeken in de tijdbalk waarop de bewegingen worden geregistreerd. Interessante opnames kunnen op een USB stick worden gearchiveerd.

De Hikvision Darkfighter line levert  u zeer scherpe beelden zelfs bij omstandigheden waar weinig licht is. Zelfs bij slechts 0.001 lux kan de camera een kleurenbeeld creëren. Deze uitzonderlijke techniek maakt deze camera lijn echt uniek. Daarnaast zijn al deze camera’s voorzien van het volledige Hikvision Smart-pakket, waardoor er bijvoorbeeld ook een kenteken registratie te realiseren is!

Sluit Menu